| |     ћирилица | english  
Naslovna
Posetite Srbiju
SIEPA

 

   
 
 
 
 
Vesti

Radovan Stojanović, ambasador Republike Srbije u Siriji, odakle se na nerezidencijalnoj osnovi pokriva Hašemitska Kraljevina Jordan, predao je kopije akreditiva generalnom sekretaru jordanskog Ministarstva spoljnih poslova i iseljenika, ambasadoru Jusefu Al-Batajnehu.

Ceremonija je upriličena u prostorijama Ministarstva spoljnih poslova i iseljenika Hašemitske Kraljevine Jordan u Amanu.

U srdačnom razgovoru, generalni sekretar Bataineh podsetio je da su odnosi između dve države dugi više od 70 godina, kao i da je jordanska ambasada u Beogradu bila jedna od prvih ambasada Kraljevine. Poželeo je uspešan početak obavljanja dužnosti ambasadoru Stojanoviću u Amanu.

Ambasador Stojanović je zahvalio sagovorniku na prijemu i izrazio uverenje da će u narednom periodu biti proširena i unapređena politička i ekonomska saradnja između dve prijateljske države.

Tokom posete realizovan je i kraći kurtoazni susret ambasadora Stojanovića sa šefom Diplomatskog protokola Hašemitske Kraljevine Jordan, ambasadorom Mohamadom Al Zanaitijem.


Ministarstvo spoljnih poslova
Dnevne vesti 
Saopštenja 
Foto galerija 


Narodna skupština

Predsednik Republike Srbije

Vlada Srbije

Ministarstvo spoljnih poslova